Äta och Dricka

Tivedstorp

midsommar fr luften21.jpg
Kaffestugan1.jpg
Matsal1.JPG
Tivedstorp 3.jpg
logen1.jpg
hangmattan1.jpg
DSC_02471.JPG
Tivedstirp 2.jpg

Tivedstorp

Tivedstorp är vandrarhemsbyn i hjärtat av Tiveden. På anläggningen finns 65 bäddar, kafé & restaurang, konferenslokal, grönområden, kapell, festloge, samlingslokaler, bastu, dansbana med mera. Tivedstorp bjuder dessutom på ett rikt kulturutbud i form av musikevenemang, konstutställningar och kurser.

På Tivedstorp andas du Tivedens trolska atmosfär med de vilda skogarna och den kuperade terrängen inpå knuten. Vandrarhemmets rum och stugor erbjuder ett trivsamt boende i gammaldags och lantlig miljö, omgiven av öppna hagar med betande djur.

Belägen längs med Bergslagsleden, enbart några kilometer från Tivedens nationalpark och Vitsands vackra sandstrand är Tivedstorp en utmärkt utgångspunkt för både kortare och längre vandringar.

På sommaren hålls den berömda Kaffestugan öppen, där serveras det hembakt fika och lunch under dagtid. Under kvällstid är restaurangen öppen med god mat & dryck av hög kvalitet.

Med restaurang, kapell, stora grönområden och gott om sängplatser passar byn även utmärkt för bröllop och andra festligheter. På sommaren sjuder Tivedstorp av levande musik, med allt från enkla lunchkonserter till större flerdagarsevenemang. Läs mer här: Levande musik

 

”Där gott folk är kommer gott folk till”

 

Avstånd med bil till huvudentrén i Tivedens nationalpark: 5,8 km (10 min).

 

   Tivedstorp, 69596 Tived
  + 46 0584-472090
   boka@tivedstorp.se
   www.tivedstorp.se
  Tivedstorp
   Tivedstorp